Μετά από την πολυετή εμπειρία και την συνεργασία μας με μεγάλα γραφεία τελετών στην Αθήνα, αποφασίσαμε να έρθουμε στον τόπο καταγωγής μας και να ιδρύσουμε  το γραφείο τελετών «άφεσις» στην Καρυά Λευκάδος.

Με την πάροδο των χρόνων, αφουγκραστήκαμε την ανάγκη που υπήρχε στην πόλη της Λευκάδος για ένα σοβαρό και με συνέπεια γραφείο τελετών. Έτσι, λοιπόν, το 2017 ιδρύσαμε ένα νέο γραφείο στο κέντρο της πόλης της Λευκάδος προκείμενου να καλύψουμε την ανάγκη αυτή.

Η εμπειρία μας στον χώρο μάς καθιστά ως ένα γραφείο που παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε προσιτές τιμές. Μπορούμε να καλύψουμε κάθε είδους τελετή, από την πιο λιτή μέχρι την πιο πολυτελή. Η συνέπεια, η οργανωτικότητα και η αξιοπιστία είναι τα κύρια προσόντα μας.

Καταξιωμένοι πια στον ευαίσθητο αυτόν επαγγελματικό χώρο, μας διακρίνει ο σεβασμός προς τον θανόντα και την οικογένειά του, ο άψογος επαγγελματισμός  και η διακριτικότητα.

Βρισκόμαστε δίπλα σας συμπαραστάτες και αρωγοί  με την κατανόηση και τον σεβασμό που απαιτείται αυτήν την δύσκολη και ιερή στιγμή.